Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο) - ΒικιπαίδειαΑπό τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. Βοηθήστε συνδέοντας το κείμενο με τις πηγές χρησιμοποιώντας παραπομπές, ώστε να είναι επαληθεύσιμο. Το πρότυπο τοποθετήθηκε χωρίς ημερομηνία. Για τη σημερινή ημερομηνία χρησιμοποιήστε: {{χωρίς παραπομπές|19|01|2023}} Τα γεγονότα ή τα δεδομένα που περιγράφει το λήμμα έχουν μεταβληθεί και χρειάζεται ενημέρωση με πιο πρόσφατες πληροφορίες.
(((ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ>))) Παναθηναϊκός Β εναντίον Διαγόρας Ρόδου
Βόλεϊ Παναθηναϊκός Νέα - Ειδήσεις - Αγώνες | gazzetta.gr
Παρακαλούμε βελτιώστε το λήμμα ενημερώνοντάς το, μη ξεχνώντας να αναφέρετε και αξιόπιστες πηγές. Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ / ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη Σύλλογοι Παναθηναϊκός, Π. Α. Ο. Κ. Διοργανώσεις Πρωτάθλημα Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδας και παλαιότερα Λιγκ Καπ (Κύπελλο Ε. Π. Ε. ) Πρώτος αγώνας ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-3, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 8 Φεβρουαρίου 1931, παλαιό γήπεδο Άρη Τελευταίος αγώνας ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2 Σούπερ Λίγκα 2 Οκτωβρίου 2022, Γήπεδο Τούμπας Επίσημοι αγώνες 231 Περισσότερες νίκες Παναθηναϊκός 104 Αποτελέσματα σε επίσημους αγώνες: 104-42-79 υπέρ του Παναθηναϊκού Ευρύτερη νίκη 0 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 7-1, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 28 Ιουνίου 1931, Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης Το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο δημοφιλέστερους συλλόγους των δύο πολυπληθέστερων πόλεων της Ελλάδας, την πρωτεύουσα Αθήνα και τη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη, καθώς και από τους δημοφιλέστερους της χώρας γενικότερα, με μεγάλο πλήθος φιλάθλων και υποστηρικτών.
Τηλεοπτικά Superleague | ΚΑΝΑΛΙ & ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ - Foxbet
Οι αγώνες μεταξύ των δύο αυτών ομάδων αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού. Γενικές πληροφορίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα] Παναθηναϊκός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα] Παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του υποστηριζόταν από την αστική τάξη της πόλης των Αθηνών με την οποία και ταυτίστηκε αλλά γρήγορα ο σύλλογος απέκτησε ισχυρό φίλαθλο κοινό σε όλες τις κοινωνικές τάξεις της Αθήνας και στην συνέχεια της Ελλάδας ολόκληρης, αποτελώντας μαζί με το αντίπαλο δέος και αιώνιο "εχθρό" του τον Ολυμπιακό μία εκ των δύο λαοφιλέστερων και πιο επιτυχημένων ποδοσφαιρικών και όχι μόνο ομάδων της χώρας. Έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς εγχώριους τίτλους και διακρίσεις, ενώ έχει κάνει επίσης σημαντικές επιτυχίες στις ευρωπαϊκές του πορείες με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (το σημερινό Τσαμπιονς Λιγκ) περίοδο 1970-71 (έχασε από τον Άγιαξ με σκορ 2-0), αποτελώντας μέχρι και τις μέρες μας την μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώναΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων στη Super League. Είχαν περάσει χρόνια απ’ την τελευταία φορά που ένα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είχε τέτοια προσμονή. Τέτοια «λαχτάρα» για τους δύο αντιπάλους. Αναφορικά πάντα με τις αναμετρήσεις Πρωταθλήματος, καθώς το Κύπελλο είναι μια διαφορετική ιστορία. Η Τούμπα θα ανοίξει τις πύλες της, φιλοξενώντας το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής χωρίς καμία αμφιβολία. Ο 2ος της Super League και αήττητος ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον 1ο της κατηγορίας και με το απόλυτο νικών, Παναθηναϊκό.
Παναθηναικός ΠΑΟΚ ζωντανή μετάδοση - Top Highlights
Μια νίκη στην Τούμπα, γνωρίζουν πως θα δυναμώσουν τα στοιχεία αυτά. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το «τριφύλλι» πάει σε μια έδρα όπου δεν έχει επικρατήσει απ’ το 2017. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του, υπολογίζοντας σε μια σημαντική απουσία. Αυτή του Κώτσιρα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ έμεινε εκτός αποστολής και είναι το μόνο πρόβλημα των «πράσινων». Με τους οποίους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και οι νεοφερμένοι, Τρουιγιέ και Τσόκαϊ.
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα - Onsports
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα στη σεζόν. Θεωρείς ότι η ομάδα θα συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; «Ναι, έτσι πιστεύω. Φέτος είναι η χρόνια του, έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Πιστεύω αυτή είναι η σωστή χρόνια. Μετά είναι τα Play-Offs, αλλά νομίζω ότι μπορούν να τα καταφέρουν». Μπορείς να κοιτάξεις την κάμερα και να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού; «Ναι ναι εννοείται. Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ για την αγάπη. Είμαι πραγματικά ευγνώμων, χαρούμενος και θα σας δω αύριο».
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live - 18-01-2023 | SPORT24
Λίστα αγώνων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα] ΠαναθηναϊκόςΝίκες Ισοπαλίες ΠΑΟΚΝίκες Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (1927 — 1959) Έδρα Παναθηναϊκού 8 2 0 Έδρα ΠΑΟΚ 5 1 4 Σύνολο 13 3 Α' Εθνική / Super League (1959 — σήμερα) 46 17 9 20 16 36 66 33 45 Κύπελλο Ελλάδας 6 Ουδέτερο γήπεδο 10 11 Κύπελλο Λιγκ Καπ 90 38 60 Πρωτάθλημα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα] Λίστα με τους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων από την περίοδο 2008 και έπειτα. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Σεζόν Ημερομηνία Γήπεδο Σκορ 2008–09 2 Φεβρουαρίου 2009 Ο. Α.
Σ’ ένα βίντεο που δημοσίευσες τις προάλλες στο Instagram, χαρακτήρισες τον Παναθηναϊκό οικογένειά σου. Έτσι αισθάνεσαι; «Έτσι νιώθω. Όπως είπα στην καριέρα μου κέρδισα τίτλους, κέρδισα μετάλλια και βραβεία, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις την αγάπη και ανάμεσα σε μένα και τους οπαδούς, σε μένα και στον σύλλογο υπάρχει αγνή αγάπη που ενισχύει τη σχέση μου μ’ αυτόν και για να είμαι ειλικρινής από συναισθηματική άποψη αυτή είναι η οικογένειά μου». Ανυπομονείς να ζήσεις πάλι την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου; «Ναι, όταν ήμουν στην ομάδα έπαιζα στο ΟΑΚΑ, αλλά έχω παίξει στη Λεωφόρο με την Οσέρ εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι ωραίο πράγμα.
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Η σέντρα και η τηλεοπτική μετάδοση - Όλα ΠράσιναΟ Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για την λατρεία του για τον Παναθηναϊκό, ενώ εξήγησε ότι είναι θετικός στο να επιστρέψει στον Σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο! Παναθηναϊκός και Stoiximan μαζί για τα 3 επόμενα χρόνια! Μάθε περισσότερα Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Sport24»: Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τους δυο κορυφαίους ξένους επιθετικούς που είχε την τελευταία 20ετια. Εσένα και τον Μπεργκ.
Ένα ντέρμπι αποδείξεων, διάθεσης, αυτοπεποίθησης. Παρότι διεξάγεται ιδιαίτερα νωρίς στη σεζόν και θα ακολουθήσουν δεκάδες κρίσιμα ματς, το κίνητρο και το δέλεαρ είναι τεράστιο. Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει μια άτυπη ρεβάνς για την απώλεια του Κυπέλλου πριν μερικούς μήνες στο ΟΑΚΑ. Παίζει στην έδρα του, ενώ ταυτόχρονα έχει να διαχειριστεί και τη βαθμολογική διαφορά. Όντας 2ος έχει απόσταση τεσσάρων βαθμών απ’ τους πρωτοπόρους «πράσινους». Σαφώς δε θα ήθελε ο Λουτσέσκου να διατηρηθεί ή ακόμη χειρότερα να αυξηθεί αυτή η απόσταση, έχοντας «σβήσει» μάλιστα και ματς στην Τούμπα κόντρα στο «τριφύλλι». Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς εδώ και μέρες έχει τεθεί νοκ άουτ ο Μάλκομ Τόμας, ενώ ούτε ο Κουλιεράκης πρόλαβε το ντέρμπι.
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης του
Cosmote Sport 2 HD - COSMOTE TV
Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να συνεργαστείτε στην επίθεση (με τον Μπεργκ); Θα ήσασταν καλό δίδυμο; «Ναι, γιατί είμαστε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, μπορούμε να σκοράρουμε, όμως επειδή παίζουμε με διαφορετικό στυλ θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί». Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έρχεσαι στην Αθήνα, πολλοί οπαδοί σου ζήτησαν να φορέσεις ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να παίξεις με τον ΠΑΟΚ. «Γεννήθηκα έτοιμος και θα έκανα τα πάντα για τον σύλλογο».
Ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα και δεν μπορώ να περιμένω για αύριο». Θεωρείσαι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα ήθελες να είσαι ξανά μέλος του συλλόγου και να έχεις ίσως μια διευθυντική θέση; «Το έχω πει πολλές φορές. Το έχω ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Αν ο σύλλογος με χρειάζεται ξέρει πού θα με βρει. Ναι, θα ήθελα να είμαι μέρος του σε οποιαδήποτε θέση αρκεί να βοηθάω την ομάδα να είναι κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από μεριάς μου, θα ήθελα».
Ένα μοναδικό γεγονός. Πως το φαντάζεσαι; «Θα είναι μια έντονα συναισθηματική στιγμή ως συνήθως, είναι πάντα χάρα για μένα όταν επιστρέφω. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και έχω μια ξεχωριστή σχέση με τους οπαδούς και τον σύλλογο. Δεν ήξερα ότι ο Μπεργκ θα έρθει, το έμαθα πριν από λίγες ημέρες. Ήταν μια αφορμή να τον γνωρίσω, επειδή δεν συνέβη ποτέ πριν. Πρόκειται να γίνω μέρος της ιστορίας της ομάδας».
Φυσικά εκτός «μάχης» είναι και ο μακροχρόνια απόντας, Μιχαηλίδης. Ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός απ’ την πλευρά του, έχει διαφορετικά κίνητρα. Ίσως λιγότερη πίεση καθώς ακόμη και με ήττα πρώτος θα είναι, όμως σε κάθε περίπτωση η αυτοπεποίθηση και η συσπείρωση θέλουν οι «πράσινοι» να διατηρηθούν σε υψηλότατο βαθμό.
[ΖΩ@] ΠΑΟΚ εναντίον Παναθηναϊκός μετάδοση 2022 18/01
Π. Κ. [Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα] Ο ΠΑΟΚ από την άλλη παραδοσιακά αποτελεί τον κύριο αθλητικό σύλλογο εκφραστή του προσφυγικού στοιχείου της πόλης της Θεσσαλονίκης από την αρχή της ίδρυσης του, αμέσως κατάφερε να γίνει ένας από τους κύριους συλλόγους-εκπροσώπους της πόλης και στην συνέχεια να αποκτήσει φιλάθλους ανά την ελληνική επικράτεια και κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα που ίσως να αποτελεί την πιο δημοφιλή ομάδα εκεί ή έστω σε μεγάλο μέρος της. Ο ΠΑΟΚ διαχρονικά είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και η πιο πετυχημένη ομάδα της Θεσσαλονίκης με βάση τίτλων, επιτυχιών και γενικής παρουσίας, με σημαντική παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς και η μοναδική της πόλης που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και μια από τις ελάχιστες γενικότερα στην Ελλάδα.
Παναθηναικος - ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 22/1