Cungu: Ndaj Kukësit ndërhyjnë brutalisht, jemi penalizuarTrajneri i Kukësit, Armando Cungu, doli ditën e sotme në konferencën e zakonshme për shtyp, ku foli për sfidën e ditës së nesërme, atë ndaj Tiranës. Shkodrani ka vlerësuar maksimalisht këtë përballje, ndërkohë që foli edhe për një nga çështjet më të diskutuara në javën e fundit, atë të aleancave.
Kemi pasur shumë dëmtime prej ndërhyrjeve brutale, të cilat kanë qenë kundër nesh të disa ekipeve dhe jo vetëm të një ekipi. Sikurse edhe në ndeshjen e fundit në Vlorë. Më vjen shumë keq, gjithkush ka mendimet e veta dhe unë i respektoj çdo mendim. Jemi në demokraci dhe gjithkush ka të drejtë të flasë në mënyrën e tyre të të parit të gjërave. Por që të flasë një profesionit në mënyrë të drejtë është e pakuptueshme, që të thotë se goli i Vlorës ishte i rregullt.
Kukesi - Futboll - Live Sports TV Guide
Ata vetëm na e bënë të vështirë të shënonim. Sa i takon Tiranës, na duhen tre pikët. Objektivi ynë është që të marrim maksimumin në çdo ndeshje. Jemi stërvitur mirë dhe tani na duhen pikët. Ka ikur koha e lojërave të bukura e pa rezultate, pikët kanë rëndësi. Lufta për titullin kampion… Nuk kam arsye të jem i tensionuar. Gara është e gjatë do punojmë njëlloj. Pesë pikë duken shumë, por nuk do të jenë asgjë. Më keni pyetur edhe kur kundërshtari ka qenë 11 ose 12 pikë dhe quhej kampionati i mbyllur e nuk flitej për rivalitet. Në fakt e mbyllëm me tre pikë. Siç gabuam ne, gabuan edhe ata.
(((FALAS<<))) Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 17 tetor
(((SPORTI<<<<))) Erzeni Teuta Durrës transmetim i - diBallet
Lëvizja e radhës tek Erzeni, largohet një mesfushorschedule11:58 - 4 Janar, 2020 Xhonatan Lajthia është afrimi i parë tek Erzeni, po ka lëvizje edhe në dalje. Me ardhjen e durrsakut, në Shijak kanë menduar të ndërpresin bashkëpunimin me mesfushorin Imer Zuna. Ai luajti 9 ndeshje të plota me Erzenin në pjesën e parë të sezonit dhe tani duhet të gjejë një tjetër skuadër. “Klubi I Futbollit Erzenit zyrtarizon mbylljen e bashkëpunimit me Imer Zunen. KF Erzeni falënderon lojtarin për kontributin e dhënë me skuadrën tonë dhe i urojmë suksese në karrierë”, njofton klubi shijakas. Zuna në të shkuarën është aktivizuar te skuadra e Kamzës në Kategorinë e Parë, për të kaluar më pas tek Iliria e Fushë-Krujës.
Perforcmanda e Ethemit… Sa i takon mesfushorit Ethemi, ka bërë një kampionat shumë të mirë, ka ardhur në rritje. Me të drejtë e evidentoni dhe do vazhdojë të jetë pjesë e rëndësishme e ekipit. Do na ndihmojë. Po gëzon moment të mirë dhe besoj tek ai. Do të jetë titullar dhe shpresoj të vazhdojë të shënojë, pasi javët e fundit ka rezultuar efikas për ne. Angazhimi i kundërshtarëve në fushë… Kush më njeh, e di që jam i drejtpërdrejtë.
Kukësi – Maribor, këtu mund të ndiqni ndeshjen LIVE
Kushdo që luan do japë më të mirën për grupin. Këtë e kemi bërë edhe herët e tjera dhe do e bëjmë nesër. Përballja në Kupë…Bëmë disa eksperimente në Kupë me formacionin dhe modulin. Ishte edhe e detyrueshme duke ditur që na duhej kualifikimi. Nuk do thoja që e arritëm në vështirësi, 2-0 është rezultat i pastër. Dominuam në të dyja ndeshjet, nuk rrezikuam kualifikimin.
Nuk kamë parë se është favorizuar apo ndihmuar Kukësi, përkundrazi kam parë një egërsi, një ashpërsi nga çdo ekip që tenton të japi maksimumin kundër Kukësit. Ndoshta kjo pyetje do t’i shkonte më për shtat ekipeve të tjera, sepse realisht ndryshe sillen me ne dhe ndryshe sillen me kundërshtarët tonë. Këtu nuk bëhet fjalë për një ekip, por bëhet fjalë për disa ekipe. Por, siç thashë edhe më përpara, ajo që na takon ne si klubi i Kukësit dhe mua si trajner është që të bëjmë më të mirën e mundshme në stërvitje dhe këtë gjë ta shprehim në fushën e lojës. Kjo është puna ime dhe marr përsipër dhe kam në dorë për të bërë. Pjesa tjetër nuk më takon mua dhe nuk jam unë ai që i duhet të gjykojë të tjerët për këtë punë”. Arbitrat dhe tendenca kundër… Nuk mund ta them këtë përfundimisht. Unë shpreh diçka që është e dukshme dhe besoj se edhe ju e keni parë.
FK Kukesi - KF Erzeni » Live Score & Stream + Odds, Stats
(TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntor 2022
Sfida ndaj Tiranës… “Tirana është një ekip tjetër këtë vit, është më atraktive dhe e qetë. Po merr edhe rezultate. Gjithsesi kjo nuk na fut në presion apo siklet, apo të kemi frikë nga kundërshtari. Të gjithë janë të njëjtë, tre pikë vlen çdo ndeshje. Duhet djersijmë fort për të fituar me çdo ekip, ia lëmë fushës, kam besim te djemtë. Sa i takon sistemit të lojës, nesër do të vendosim përfundimisht.
KF Laci vs Erzeni Drejtëpërdrejt - AiScore
FK Kukësi vs KF Erzeni live score, H2H and lineups - Sofascore
Me rëndësi është të jemi të qetë dhe të vazhdojmë njëlloj. Aktivizimi i Valdet Ramës… Nuk ka nevojë për reklamë, emri dhe karriera flasin vetë për Valdet Ramën. I duhet pak kohë të kapë ritmin dhe të ambientohet. I duhet dhënë pak kohë. Nuk ka ndonjë gjë për të shqetësuar. 4-4-2 e kemi provuar edhe më parë. Rrethanat e lojës të bëjnë të luash ashtu. Nuk është e thënë se do e nisim dhe do e mbarojmë me një sistem loje. Kjo varet nga kundërshtarët.
(((TRANSMETIM<<<))) Kukësi Teuta Durrës shiko live 11